Orvosaink mozgalma
Na mimoriadnom valnom zhromaždení lekárov 23. decembra 1911 v Košiciach rozhodli o tom, že v v roku 1912 zvýšia honoráre za služby vykonávané "domácimi lekármi". Úvodník poukazuje na to, že by tým aj pacienti mali lepšie hodnotiť lekárov