Erfolg eines Kassaers im Auslande
Referát o lekárskom úspechu Dr. Alberta Demeho, syna podpredsedu košickej obchodnej a priemyselnej komory [Baltazár Dick (*1848 Abauj-Szántó -1916 Wien), košický obchodník s poľnohospodárskymi plodinami], na poli ošetrovania nervových chorôb. Blahoželania