Panama mi is az a községügyi felügyelő?
Kritické poznámky k vymenovaniu dvochh verných prívržencov vládnej strany práce za tzv. zdravotníckych inšpektorov : zubného lekára Dr. Alexa Neuwirtha v Košiciach a obvodného lekára-pansláva Dušana Makovického v Ružomberku