Diszgyülés a megyeházán Dr. Spatz 50 éves jubileuma
Referát o oslavách 50 ročnej lekárskej činnosti košického lekára mestským a župným spolkom lekárov a úradníkov. V mene župy menovaného pozdravil podžupan Dr. Ondrej Puky, za lekárov Dr. Alex Neuwirth