Az alapitványi közkorházból meddő segédorvosi pályazat
O nemocnici v Košiciach na nám. "Erzsébet" (dnes námestie Osloboditeľov), ktorá nemá ani najzákladnejšie vybavenie čo je dôvodom na dlhodobé neobsadenie miesta. Kandidát : Gejza Gurdélyi