Jubiláló orvosok
Podľa správy z Levoče Spišský spolok lekárov a lekárnikov oslávil 50 ročné jubileum lekárskej činnosti Dr. Augustína Szásza zo Spišskej Soboty (dnes časť Popradu) a Dr. Antona Tischlera v Spišskej Novej Vsi