Ki lesz a kassai állami kórház igazgatója?
Článok v deň vypršania termínu súbehu na miesto riaditeľa, na ktoré prichádza do úvahy najviac Alexander Lichtenberg, špecialista-urológ zo Strassburgu, univerzitný profesor. Poznámka o výhodách, ktoré by nová košická nemocnicea jeho zvolením získala. Druhým uchádzačom z Košíc je plukovný lekár Dr. Alexander Nemesányi