Dr. Nagy Géza kitüntetése
Citovanie prípisu kráľovskej kancelárie z úradného vestníka, ktorým bol košický hlavný mestský lekár vyznamenaný vojnovým záslužným krížom II. tiredy za zásluhy o verejné zdravotníctvo mesta za sťažených podmienok