+ Dr. Nicolaus Steer von Csicsópolyana
Nekrológ pri úmrtí košického lekára: nar. 1847 v Košiciasch, zomrel vo Viedni 17. marca 1909. Študoval v Košiciach a vo Viedni. Bol lekárom v Bosne, neskôr v Košiciach. Jeho činnosť na hudobnom poli života mesta Košice. Bol aj klaviristom, založil sláčikové kvarteto, resp. quinteto, neskôr filharmonickú spoločnosť