Dr. Bartos György halála
Citovanie úmrtného oznámenia Košickej nemocenskej robotníckej pokladnice so správou o úmrtí jej hlavného lekára. Menovaný bol lekárom nemocenskej pokladnice v Košiciach 17 rokov