A közégészsegügyi bizottság ülése
Referát zo zasadania košickej mestskej komisie za účelom obsadenia miesta úradného lekára. Z desiatich záujemcov vyčlenili 6 a nakoniec na návrh Dr. G. Nagya, hl. mestského lekára bol navrhnutý Dr. Gejza Gurdély pre svoju dlhoročnú prax v službách mesta Košice