A belügyminiszter az orvoshiány ellen
Správa o rozhodnutí ministra vnútra rišiť celokrajinskú otázku nedostatku lekárov tým, že pre frontovú lekársku službu budú povolávaní medici. Podžupan Abovsko-Turnianskej župy poslal prípis ministrovi v tejto veci o uvoňujúcich sa miestach obvodných a obecných lekárov