Dr. Ákos Szent-Imrey királyi tanácsos
Správa o tom, že Dr. Achác Szent-Imrey z Košíc bol vyznamenaný kráľom - dostal titul "kráľovský radca". O jeho prínose do zdravotníctva, aj vo výpomocnej službe viojenskej nemocnice v Košiciach