Miniszteri köszönet Fejér Vilmos doktornak
... ministra vnútra za jeho 2 ročnú prácu pri liečení detí v štátnom detskom útulku v Košiciach, ktoré trpeli na očné choroby. Žiada ho, aby v tejto činnosti pokračoval