Kassai orvosok a londoni Kongresszuson
O prípravách na kongres lekárov, ktorý bude začiatkom augusta 1913 v Londýne. Z Košíc sú záujemci : Dr. Eugen Hollände (*1885-192-), Teodor Ruhig (*1872-1942 Budapest), Ľudovít Simko (*1884-po r.1938)