A közkorházból Vandracsek igazgató lemondása
Riaditeľ košickej nemocnice E. Vandracsek sa zriekol funkcie zo zdravotných dôvodov. Nemocničný výbor na jeho miesto zvolil na prechodné obdobie - po ukončenie novej nemocnice- Petra Huszku. Na uvioľnené miesto halvného lekára bol menovaný Ľudovít Hartmann