Kassa egészsége 1915-ben jegyzökönyvi elösmerés a tiszti főorvosnak
O zasadnutí mestského výboru Košíc 12. januára 1916 za predsedníctva E. Sziklayho, kde hlavným bodom bolo predostrenie hlásenie hlavného lekára G. Nagya o zdravotníctve v meste. Výbor sa rozhodol udeliť mu zápisničné uznanie za hodnotnú prácu počas vojnového roku 1915, keď G. Nagy zabránil rozšíreniu akejkoľvek epidémie