Kassai orvosok Londonban
Na medzinárodný kongres do Londýna odcestujú z košických lekárov vojenskí lekári: Dr. Vojtech Polinszky a Dr. Teodor Ruhig, za mesto Dr. Eugen Holländer, Dr. Eugen Rényi a Ľudovít Simko