Orvosok gyülése
Na valnom zhromaždení župnej pobočky spolku lekárov pod predsedníctvom župného hlavného lekára Acháca Szentimrey-ho v júli 1914 dekorovali čestného hlavného lekára Dr. Adolfa Göncziho vyznamenaním od kráľa t.j. rytiersky rad Františka Jozefa