Szent-Imrey Ákos dr. - király tanácsos
Citovanie kráľovského rukopisu : kráľ udelil hlavnému lekárovi Abovsko-Tuirnianskej župy A. Szent-Imrey titul "kráľovský radca", ako uznanie za činnosť na poli verejného zdravotníctva