Dr. Kézmárszky Tivadar †
Nekrológ za levočským rodákom, univerzitným profesorom dvorným radcom, lekárom-pôrodníkom. O jeho záluhách na poli pôrodníctva. Zomrel 18. mája 1902 v Budapešti. Pochovaný je v Levoči