A körorvosi székhelyekről - -d-
Autor reaguje na rôzne názory vo veci stanovenia sídiel obvodných lekárov, najmä na článok Dr. Arpáda Schönwiesner lekára v Spišskej Sobote v 50 č. novín zameraného proti sídlam lekárov v mestách so zriadeným magistrátom. Autor mnohými dôvodmi oponuje jeho stanovisku