A községi és körorvosok államsegélye 400 koronát kapnak az orvosok : megérkezett a miniszter rendelete
Podrobnejšie o štátnej podpore spomenutých lekárov na základe nariadenia ministra vnútra. Na tomto základe vyhotovuje súpis lekárov a pridelenie podpôr aj podžupa E.Puky