Dr. Guhr Mihály ünneplése művészestély Tátraszéplakon - -u.
Referát o koncerte a oslave 20. výročia od prevzatia vedenia kúpeľov horemenovaným, ktorého zásluha sa oceňuje vo vybudovaní Tatranskej Polianky liečebňami Tbc