Dr. Nagy Béla kitüntetése
Referát o slávnostnom odovzdaní rytierskeho kríža Františka Jozefa lekárovi füzérskeho obvodu Dr. Vojtechovi Nagyovi v Ždani. Vyznamenanie mu odovzdal hlavný slúžny okresu "Füzér" Béla Koós pri jeho odchode do dôchodku po 39 ročnom pôsobení ako lekára