Kitüntetett polgári orvos
Správa o udelení rytierskeho kríža Františka Jozefa prešovskému hlavnému úradnému lekárovi Dr. Júliusovi Holénia, ktorý je riaditeľom nemocnice Červeného kríža. Vyznamenanie dostal za zásluhy na poli vojenského zdravotníctva