Ovation-
... Dr. Lea Schöna lekára mesta Spišské Podhradie a čestného hlavného lekára Spišskej župy pri príležitostije 50 ročnej činnosti. Čestný diplom budapeštianskej univerzity. Hodnotenie jubilanta, jeho postavenia v meste a v župe