Gölniczbánya im Dezember ein gefeierter Arzt : representantensitzung
Oslava v panskom kasíne v Gelnici pri príležitosti 40 ročnej činnosti župného čestného lekára Dr. Samueal Lövenbeina dňa 30. novembra 1905. Príprava rozpočtu mestečka na rok 1906