Az önsegélyző- egysület
Správa o pripravovanom založení podporného spolku v Michalovciach. Stretnutie prípravnej komisie v šťátnej obecnej škole v Michalovciach 13.11.1897. Vklady prijíma radnica mesta Michalovce, redakcia novín Felső-Zemplén, ako ja Žigmund Weinberger v svojom hostinci v Michalovciach