Árverési hirdetmény - Wittenberger, Arthur
Oznam o verejnej dražbe majetku č. 2854/1897. Dražiteľ Bardejovská banka. Vydražovaný je Neuman Mandel z obce Vyšná Sitnica. Dražba sa uskutoční 11.11.1897 v obci Vyšná Sitnica