A Zemplénvármegyei községi és közjegyzők egylete-
- mal zasadanie 20.10.1897 v Sárospataku. prebehli voľby predstavenstva. Zvolený predseda Eugen Fodor, zapisovateľ spolku Tomás Kolonay, pokladní spolku Koloman Hubay. Menoslov ďaľších funkiconárov