A málczai fürdő-
Statkár Gabriel Stépán v kasíne v obci Malčice založil účastinnú spoločnosť kúpeľov Malčice 24.10.1897. Žigmund Weinberger, podnikateľ s drevom z obce Falkušovce žiadal náhradu za straty pri výstavbe kúpeľov 140 forintov. Pochvala predsedu G. Stépana za rozvoj kúpeľov. Voľba predstavenstva účastinnej spoločnosti