Meghivó - Stépán, Gábor 18??-1902
Statkár Gabriel Stépán, riaditeľ kúpeľov Malčice pozýva na 24. októbra 1897 účastinárov kúpeľov na stretnutie. Cieľ - vyjhodnotenie kúpeľnej sezóny, voľba riaditeľskej rady kúpeľov