A deregnyői templomszentelés - af.
Správa o vysviacke evanjelického reformovaného kostola (kalvínskeho) v obci Drahňov 19. septembra 1897. Tamojší zemepán gróf Gabriel Lónyai (de Nagylonya) pri tejto príležitosti usporiadal veľkú slávnosť v svojom kaštieli