Halálozás
Správa o smrti manželky MUDr. Gregora Pogány-ho rodenej grófky Emy Gelich v Michalovciach 24.01.1898 vo veku 39 rokov. Pochovaná bola v Michalovciach 26.01.1898. Bola dcérou Richarda Gelicha, grófa, maršala (*Bratislava 2.06.1821 - 4.02.1899 Budapešt)