Van-e szükség még egy gyögyszertárra? - Duka, Tivadar
Pokračovanie polemiky na stránkach novín Felső-Zemplén ohľadom zriadenia ďaľšej (v tom čase druhej) lekárne v Michalovciach. prepočet lekární na počet obyvateľstva