A város dolgai
Jarné zasadanie mestského zastupiteľstva 2. februára 1898. Prítomní: Štefan Sulyovszky, Jozef Szládek, Arpád Tóth + menoslov ďaľších prítomných. Sulyovszky vystúpil s tým, že ročné vyhodnotenie je síce kompletné, ale účtovná komisia ešte nezhodnotila stav a tak tento bod jednania sa odsunul. Ďaľšie body jednania - napr. školstvo (výstavba školy), ďaľšia lekáreň v meste (odmietnutie),testament Antona Stáraiho a iné