A polgári olvasó egyesületről
Správa o tom, že členovia občianskheho čítacieho kruhu v Michalovciach boli rozdelený na dve skupiny. Riešenie našli vv tom, že spolok si nájde nové priestory, ktoré budú vyhovovať pre ich činnosť (do 8 dní predložiť návrhy)