Uj gyógyszertár
Návrh na zriadenie ďaľšej (v tom čase druhej) lekárne v Michalovciach predložil na riešenie v župe Teodor Duka, lekárnik zo Stropkova, syn Alberta D. z Trebišova (pokladníka spoločnosti na regulovanie vody)