Az állam és társadalom alapja
Hodnotenie 19. storočia, jeho prínosu na poli umenia a techniky [pravdepodobne z pera regionálneho autora, viac volebných období bol poslancom za mesto Michalovce] Článok napísaný pre noviny F-Z