Ipartestületi közgyülés
Valné zhromaždenie spolku živnostníkov v Michalovciach 9. januára 1898. Prebehla voľba predstavenstva- menoslov. Predsedom sa stal Augustín Rontsinszky, podpredsedom Ladislav Malatinszky a Jozef Herczik. Pokladníkom sa stal Michal Alexa ml.