Az izr. nőegylet táncestélye-
Židovský spolok žien v Michalovciach usporiadal vo februári 1898 spoločenský večierok spojený s tanečnou zábavou. Čistý zisk z príjmu bol 190 forintov a 56 krajciarov. Poďakovanie verejné predsedníčke spolku Dr. Samuné Glück ako aj celému predstavenstvu spolku za úspešnú akciu