Királyi kitüntetés
Správa o vyznamenaní prioru rádu vasiliánov Vasila (Bazil) Szegediho z obce Bukovce 27.02.1898 "zlatý kríž uhorskej koruny". Prejavy a menoslovy účastníkov slávnostného odovzdania prostredníctvom slúžneho Benedikta Bárczyho