A bírosság köréből
Správa o tom, že v Michalovciach sa uskutoční organizačný kurz pre súdnictvo*** úrad okresného súdu postihnú personálne zmeny - Štefan Farkas, pisár súdny preložený z Michaloviec do Sečoviec a odtiaľ Edmund krasnapolszky do Michaloviec