Az uj takarékpénztár
Správa o priebehu úpisu účastín, ktorá je úspešná. Je potrebné 500 účastín. Výzva zakladajúcej skupiny na úpis týchto účastín. Podpísaní sú členovaia prípravného výboru: lekár Samuel Glück, obchodník Móric Glück, učiteľ- riaditeľ školy Jozef Mathiász a Ignác Fuchs právnik