Iskolaszéki üllés
Informácia zo zasadania školskej stolice v Michalovciach, ktorá sa konala 21. marca 1898. Rozhodnutie o konaní školskej slávnosti - 16.04.18989. Vzali na vedomie výpoveď učiteľky Margity Kosvitzky