Egyházmegyei közgyülés
Referát o priebehu zasadaní dištriktu v Sátoraljaújhely 18.03.1898 vedenej kuratorom Štefanom Fejesom a Elemírom Bernáth-om. pred zasadaním bohoslužba z úst Karola Janka. vypísanie súbehu an uvoľnené miesta