Megszünt lap
Správa o tom, že v Mukačeve zanikli noviny "Beregi Ellenőr v roku 1898. [Mali podnázov: társadalmi, szépirodalmi, ismeretterjesztő hetilap. Redaktorom bol Lajos Ferenczy. vychádzali v rokoch 1897 a 1898]