Esküvők
Správa o tom, že v Humennom 3.05,1898 uzavreli sobáš Dr.Jozef Veszperényi, lekár v obci Stráňany (dnes Michalovce) s Juiou Gyarmathy z Humenného.*** 10.05.18989 Jakub Spitz z obce Myslava (dnes Košice) uzavrel sobáš s Fanny Hercz, dcérou obchodníka z Michaloviec Adolfa H.