Az abarrai énekkkar-
Správa o znovuzaložení spevokolu v Oboríne. 25. mája 1898 zasadanie na ktorom bol zvolený za predsedu statkár Gabriel Stépán, podpredseda a dirigent sa stal Štefan Fábián. Stépan daroval 20 korún a tým sa stal zakladajúcim členom